Feestdagen

geplaatst op 19 december 2023

Tussen Kerst en Oud & Nieuw is Het Oranje Kruis gesloten. Vanaf dinsdag 2 januari staan we graag weer voor jullie klaar.

In het nieuwe jaar staat er weer veel te gebeuren. Zo gaan we een aantal pilots starten waarin we onder andere onderzoeken of er naast het huidige examen ook een andere vorm van toetsing mogelijk is. Daarnaast lopen er projecten waarmee we onze administratieve processen gebruiksvriendelijker maken, en kijken we waar we de samenwerking kunnen aangaan met andere belanghebbenden binnen de wereld van de eerstehulpverlening. 

In ons strategische beleid hebben we ons ten doel gesteld dat er in 2030 altijd iemand in de buurt moet zijn die eerste hulp kan, durft en gaat verlenen. Een hele uitdaging, die we uiteraard niet in ons eentje kunnen bewerkstelligen.

Wij wensen jullie hele gezellige feestdagen toe en een gelukkig, gezond en veilig 2024!