Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de bezoekerservaring. Lees meer in het Privacybeleid van Het Oranje Kruis. OK

 • Groot landelijk onderzoek onder meer dan 1000 EHBO-verenigingen

  5 augustus 2019

  Het Oranje Kruis heeft een vragenlijst over werving en behoud van leden verzonden via SurveyMonkey. Dit is dus geen spam, het ziet er alleen anders uit dan u van ons gewend bent.

 • FAQ: Meest gestelde vragen over nieuwe vervaldatum

  5 augustus 2019

  Per 1 september 2019 worden de vervaldata voor de kwalificaties (= diploma’s of certificaten) Eerste Hulp, Eerste Hulp aan Kinderen, Jeugd Eerste Hulp en de nieuwe Levensreddend Handelen 2...

 • Examinatorentraining verplicht

  23 mei 2019

  Sinds een aantal jaren verzorgt Het Oranje Kruis tijdens de studiedag examinatorentrainingen. Het volgen van deze trainingen is tot op heden vrijwillig geweest.

 • Nieuw diploma en certificaat per 1 september 2019

  23 mei 2019

  In het kader van een doorlopende leerlijn heeft Het Oranje Kruis het certificaat Levensreddend Handelen (CLH) en het diploma Levensreddend Handelen (DLH) in het leven geroepen.  

 • Invoer vervaldatum 2 jaar na examendatum

  23 mei 2019

  Per 1 september 2019 worden de vervaldata voor de kwalificaties Eerste Hulp, Eerste Hulp aan Kinderen, Jeugd Eerste Hulp en de nieuwe Levensreddend Handelen 2 jaar na de examendatum.  

 • Beoordelingsformulier EHAK aangepast

  8 april 2019

  Om de kwaliteit te borgen worden al onze formulieren regelmatig onder de loep genomen. Dat heeft geresulteerd in een kleine verandering in het Beoordelingsformulier Eerste Hulp aan Kinderen.