Gratis af te halen

geplaatst op 24 januari 2023

In maart gaat Het Oranje Kruis verhuizen naar de Catharina Amaliastraat  te Den Haag. In de afgelopen 24 jaar hebben we aan de Scheveningseweg 44 veel spullen verzameld. Helaas kan niet alles worden meegenomen naar de nieuwe locatie. 

Wat niet meegaat, zijn onder andere extra exemplaren van oude uitgaven Het Oranje Kruis boekje, andere EHBO-boeken, instructievideo’s en -dvd’s, gebundelde jaargangen van onze magazines, banners, oude relikwieën, filmrollen en meer. Weggooien is zonde, dus kiezen we voor een duurzamere oplossing: we geven het gratis weg!

Benieuwd of er ook iets voor jou bij zit? Kom dan woensdag 8, donderdag 9 of vrijdag 10 februari tussen 10.00 en 16.00 uur bij ons langs en neem mee wat je wilt hebben. Wie het eerst komt, het eerst maalt! Wat na 10 februari niet is opgehaald, gaat naar de kringloopwinkel.

Wil jij langskomen om te zien of er iets interessants voor je bij zit? Meld je dan van tevoren aan bij Francine van Egmond via vanegmond@ehbo.nl of 070-338 32 45. Dan zetten wij de koffie/thee voor je klaar.