Het Oranje Kruis Event 2022 gaat niet door

geplaatst op 23 september 2022

Zaterdag 5 november 2022 staat ons jaarlijkse evenement gepland. Door de brand in het NBC te Nieuwegein kan deze helaas geen doorgang vinden in ons vertrouwde congrescentrum. Dit is overmacht, waarbij ons medeleven uitgaat naar alle medewerkers van het NBC.

De afgelopen weken hebben we hard gezocht naar een alternatieve locatie. Hierbij waren de factoren beschikbaarheid, bereikbaarheid, aanwezige ruimtes en locatie in het land cruciaal. Ondanks de inzet en het enthousiasme van zowel de projectgroep als externen, is het niet gelukt op korte termijn een locatie te vinden die voldoet aan alle wensen en eisen die we eraan stellen. Hierdoor kunnen we niet de kwaliteit bieden die we van Het Oranje Kruis Event verwachten, en hebben we met pijn in ons hart moeten besluiten het evenement niet door te laten gaan.

Alle deelnemers die zich reeds hebben aangemeld voor Het Oranje Kruis Event, krijgen zo spoedig mogelijk hun inschrijfgeld geretourneerd. De komende maanden gaan we ook niet stilzitten, maar alvast aan de slag met de organisatie van Het Oranje Kruis Event 2023. Hopelijk is iedereen er dan weer bij!

Inspiratieprijs

Omdat er ook de afgelopen jaren weer veel innovatieve ideeën zijn ontstaan, wordt de Inspiratieprijs 2022 wel uitgereikt. Aanmeldingen hiervoor kunnen nog tot 31 oktober worden ingestuurd. Wanneer en op welke manier de bokaal wordt uitgereikt, maken we op een later moment bekend. 

Iemand aanmelden voor de Inspiratieprijs kan via deze link: https://www.hetoranjekruis.nl/info-voor/inspiratieprijs-2022/