Andere locatie Het Oranje Kruis Event

geplaatst op 14 september 2022

Zaterdag 5 november staat het jaarlijkse Het Oranje Kruis Event gepland. Helaas heeft de brand bij het NBC dusdanige schade veroorzaakt, dat we het pand in november niet kunnen gebruiken. Het Oranje Kruis wil alle medewerkers van het NBC een hart onder de riem steken en hoopt op een volledig en spoedig herstel van de gehele organisatie.  

Momenteel zijn we druk bezig een geschikte andere locatie te vinden. Zodra deze is gevonden, maken we dit direct bekend. Aanmelden voor het Event kan intussen nog steeds. Mocht het Event uiteindelijk toch geen doorgang kunnen vinden of zorgt de nieuwe locatie voor problemen bij deelnemers, dan worden de reeds betaalde entreegelden volledig geretourneerd. 

Wordt vervolgd…

Aanmelden voor het Event gaat op de normale weg door via: https://registreren.ehbo.nl/event2022/nl/home