Nascholing examinatorentraining

geplaatst op 19 juli 2022

Het Oranje Kruis hecht veel waarde aan de kwaliteit van examens eerste hulp. Om het kennisniveau van de ingezette examinatoren bij ieder examen gelijk te houden, organiseren we examinatorentrainingen.

Met ingang van 1 september 2022 kun je als examinator alleen nog worden ingezet als je aan alle volgende voorwaarden voldoet:

  • Je beschikt over het Diploma Instructeur Eerste Hulp van Het Oranje Kruis
  • Je hebt in de afgelopen twee jaar een examinatorentraining gevolgd
  • Je beschikt over een geldige aantekening full-instructeur BLS en PBLS van de NRR
  • Je beschikt over een geldige aantekening Instructeur Stop de Bloeding, Red een leven

Data nascholing

Dit najaar vinden in september, oktober en november weer nascholingen examinatorentraining plaats voor Instructeurs Eerste Hulp. Instructeurs die in aanmerking komen voor deze nascholing, hebben hier inmiddels mail over gekregen. Val jij ook onder deze categorie maar heb je geen bericht ontvangen? Mail dan je naam, diplomanummer en mailadres naar alsemgeest@ehbo.nl zodat we je alle gegevens over de training en een aanmeldingsformulier kunnen toesturen.