Coulanceregeling tot 1 oktober

geplaatst op 05 april 2022

Nu alle coronamaatregelen zijn losgelaten, is het tijd de balans op te maken. Zo was het tijdens de lockdowns niet voor iedereen mogelijk te hercertificeren. Omdat het hier om onmacht gaat, is besloten de coulanceregeling hiervoor te verlengen. Iedereen van wie het certificaat of diploma van Het Oranje Kruis in 2020 of 2021 is verlopen, krijgt tot 1 oktober 2022 de tijd zich alsnog te hercertificeren. Tot 1 oktober 2022 blijven deze verlopen certificaten en diploma’s wel geldig voor Het Oranje Kruis. Na 1 oktober vervallen de certificeringen waar dan nog niets mee is gedaan. 

Let op: Dit geldt alleen voor houders van een certificaat of diploma Eerste Hulp, Eerste Hulp aan kinderen, Levensreddend Handelen en lotus. Voor instructeurs gelden andere regels.