Samen in actie voor Oekraïne

geplaatst op 04 maart 2022

Oekraïne bevindt zich momenteel midden in een moeilijke en onvoorspelbare periode, waarin geen mensenleven veilig is. Ons hart gaat uit naar alle inwoners en vluchtelingen die vechten voor hun bestaan en proberen te overleven. De humanitaire noden zijn groot.

Samen staan we sterk. Daarom is Giro555 geopend om geld in te zamelen voor humanitaire hulp in Oekraïne. Maandag 7 maart zenden SBS6, RTL en de NPO van 20.30 tot 23.00 uur een gezamenlijk televisieprogramma uit. Op de radio presenteren gemengde dj-duo’s van verschillende zenders hun programma’s van 6.00 tot 21.00 uur. Zo komen zelfs Mattie en Wietze voor het eerst weer even samen! Kijk voor meer informatie en wat jij kunt doen op Giro555.nl. Het Oranje Kruis staat volledig achter deze hartverwarmende initiatieven.

Samen in actie voor Oekraïne. 💙💛