Aanpassingen in het brancheprotocol

geplaatst op 29 november 2021

De extra maatregelen die het kabinet afgelopen vrijdag heeft afgekondigd in de strijd tegen corona, hebben ook deze keer gevolgen voor het eerstehulponderwijs. 

 

Deze wijzigingen zijn daarom doorgevoerd in het opgestelde brancheprotocol. Iedereen van 18 jaar en ouder moet weer 1,5 meter afstand bewaren. Ook op locaties waar een coronatoegangsbewijs wordt gevraagd, is het nu verplicht 1,5 meter afstand te houden en een mondkapje te dragen. Daarnaast sluiten alle niet-essentiële winkels en diensten, dus ook de opleidingen, tussen 17.00 en 05.00 uur. Uitzondering hierop zijn cursussen en trainingen die nodig zijn voor de uitoefening van een beroep of bedrijf. Maar ook hier geldt: als het overdag kan, doe dat dan.

Lees hier de gehele nieuwe versie van het brancheprotocol.