Webinar Nederlandse Richtlijnen Eerste Hulp 2021

geplaatst op 24 augustus 2021

Op dinsdag 14 september a.s. vanaf 19.00 uur organiseren Het Oranje Kruis, het Nederlands Instituut voor Bedrijfs Hulpverlening (NIBHV) en het Rode Kruis een webinar over de nieuwe Nederlandse Richtlijnen Eerste Hulp.

Tijdens dit webinar zullen Hans van der Pols (Het Oranje Kruis), Jolanda de Haas (NIBHV) en Cees van Romburgh (Rode Kruis), gepresentateerd door presentatrice Mascha Lange, de wijzigingen en vernieuwingen binnen de richtlijnen bespreken en vragen beantwoorden. 

Voorafgaand aan en tijdens dit webinar kunnen vragen worden gesteld. Vragen die niet tijdens het webinar aan bod komen, worden achteraf beantwoord. Alle antwoorden zijn na het webinar online terug te lezen.

Aanmelden kan via deze link https://bit.ly/richtlijneneerstehulp . Let op: er zijn maximaal 300 plaatsen beschikbaar. Wie niet kan deelnemen, kan het webinar na afloop terugkijken.