28e druk Het Oranje Kruis boekje

geplaatst op 07 juni 2021

Dit jaar komt er een nieuwe versie uit van Het Oranje Kruis boekje: de 28e druk. Hierin worden onder andere de Nederlandse Richtlijnen Eerste Hulp 2021 verwerkt, met het gebruik van een tourniquet en het opstoppen van een wond. Het lesmateriaal zal tevens digitaal worden aangeboden en als combinatie. Hiermee spelen we in op de wensen van de afnemers. Het eerste boekje van Het Oranje Kruis dateert uit 1913.

Deze 28e druk wordt wederom uitgebracht samen met ThiemeMeulenhoff, een van de grootste uitgevers van Nederland. Deze samenwerking is recent met 6 jaar verlengd. Momenteel wordt hard gewerkt aan de juiste look en feel van het boekje en alle bijbehorende uitgaven. Vanaf augustus zijn de nieuwe edities te bestellen via onder andere de webshop van Het Oranje Kruis, ThiemeMeulenhoff en Bol.com. houd onze website in de gaten voor de laatste updates.