Critici gezocht!

geplaatst op 14 september 2020

Update 18-09-2020: Dank voor alle aanmeldingen. We hebben inmiddels voldoende testers en contact gehad met iedereen die zich heeft aangemeld. Heb jij je ook aangemeld, maar toch geen reactie ontvangen? Stuur dan even een mail naar communicatie@ehbo.nl

Het Oranje Kruis zoekt 20 Instructeurs Eerste Hulp die een peerreview willen uitvoeren op haar nieuwe e-learning module. Als onafhankelijke recensenten checken de instructeurs op vrijwillige basis deze module en geven commentaar waar nodig. In fase 1 is de module getest door interne en externe medewerkers. Graag onderwerpen wij de module in fase 2 aan kritische Instructeurs Eerste Hulp. Iedereen die heeft meegewerkt aan de totstandkoming van deze e-learning module zal met naam en toenaam worden vermeld in het programma.

Interesse om hieraan mee te werken? Meld je dan zo snel mogelijk aan via communicatie@ehbo.nl