Studiedag 2020 afgelast

geplaatst op 06 juli 2020

Terwijl de hele wereld nog altijd vecht tegen de verdere verspreiding van het coronavirus, zijn de maatregelen vanuit de Nederlandse overheid inmiddels wat versoepeld. Grote groepen mogen weer bij elkaar komen, waarbij de onderlinge afstand van anderhalve meter dient te worden gewaarborgd. Het blijft onzeker wanneer het weer mogelijk zal zijn op een veilige manier evenementen met honderden deelnemers doorgang te laten vinden.

Omdat ook bij Het Oranje Kruis veiligheid voorop staat, hebben we helaas moeten besluiten de Studiedag 2020 op zaterdag 7 november niet door te laten gaan. Na grondige analyse bleek het onmogelijk alle betrokken partijen tijdens de traditionele bijeenkomst op gepaste afstand van elkaar te kunnen houden, en daarom onverantwoord zo veel mensen fysiek samen te laten komen.

Uiteraard zullen we er alles aan doen in 2021 wel weer een inspirerend live event te organiseren. De Studiedag 2021 staat gepland op zaterdag 6 november te Nieuwegein. Blok deze datum alvast in de agenda!