Per 1 april alleen nog digitale facturatie mogelijk

geplaatst op 20 januari 2020

Sinds 2018 zijn steeds meer klanten overgegaan op digitale facturatie, waarbij alle facturen per e- mail worden verzonden. Vanaf 1 april 2020 gaat Het Oranje Kruis geheel over op digitale facturering. Dit brengt veel voordelen met zich mee.

In onze reis naar een duurzame toekomst is minder papierverbruik essentieel. Digitale facturatie sluit daar natuurlijk naadloos bij aan. Bovendien is een digitale factuur makkelijk op te slaan vanuit de mail en altijd toegankelijk ten behoeve van latere kennisneming.

Alle klanten van Het Oranje Kruis die de facturatie momenteel nog niet digitaal afhandelen, ontvangen hierover een brief. Gelieve de hierop vermelde gegevens goed te controleren en eventuele wijzigingen/aanvullingen vóór 17 februari aan ons door te geven.