Groot landelijk onderzoek onder meer dan 1000 EHBO-verenigingen

geplaatst op 14 oktober 2019

Het Oranje Kruis heeft een vragenlijst over werving en behoud van leden verzonden via SurveyMonkey. Dit is dus geen spam, het ziet er alleen anders uit dan u van ons gewend bent.

Help elkaar de toekomst in!

Veel verenigingen hebben er last van: een teruglopend ledenaantal. Verwacht wordt dat deze daling zich voorlopig blijft voorzetten. Maar een vereniging kan natuurlijk niet bestaan zonder leden!

Daarom gaat Het Oranje Kruis, als onafhankelijke partij, voor u op zoek naar resultaatgerichte acties en activiteiten waarmee we verenigingen concrete handvatten kunnen bieden om leden mee te werven en te behouden. We hebben hiervoor een vragenlijst opgesteld, die is verzonden naar alle bij ons bekende EHBO-verenigingen.

Wij verzamelen alle informatie en verspreiden die weer onder de EHBO-verenigingen. Door uw best practices te delen helpt u niet alleen een ander, maar uiteindelijk ook uzelf. Want u kunt ook putten uit ervaringen van anderen. En dat komt uiteindelijk ten goede aan de eerstehulpverlening in het algemeen.

Gun uzelf en anderen een paar minuutjes van uw tijd en vul de vragenlijst voor 16 september in (17 vragen).