Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de bezoekerservaring. Lees meer in het Privacybeleid van Het Oranje Kruis. OK

Eerste Hulp bij Wandelletsel

Certificaat Eerste Hulp bij Wandelletsel

Deze module is bedoeld voor eerstehulpverleners die assisteren bij wandelevenementen en voor eerstehulpverleners, die als wandelaars meer willen weten over de specifieke ongevallen die voorkomen bij deze groep.

Certificaat

Het geregistreerde certificaat Eerste Hulp bij Wandelletsel is relevant als u wilt assisteren bij wandelevenementen of als u te maken heeft met wandelaars.

Examen

Om in het bezit te komen van het geregistreerde Certificaat Eerste Hulp bij Wandelletsel moet de kandidaat worden getoetst door een Instructeur Eerste Hulp bij Wandelletsel.

Instructeurskiezer

Hier kunt u zoeken naar een Instructeur Eerste Hulp in uw omgeving. Wanneer u de woonplaats leeg laat, ziet u het landelijke aanbod.

Cursuskiezer

Zoek een EHBO cursus in uw plaats of bij u in de omgeving.

Nieuw bij Het Oranje Kruis? Vraag hier een relatiecode aan!

Om bijvoorbeeld een examen aan te vragen of de cursuskiezer in te vullen, heeft u een relatiecode nodig. Vul dit document in en stuur het op naar mutaties@remove-this.ehbo.nl om een relatiecode aan te vragen.