Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de bezoekerservaring. Lees meer in het Privacybeleid van Het Oranje Kruis. OK

Studiedag 2018

Studiedag 2018

De studiedag 2018 zal plaatsvinden op zaterdag 3 november in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

Meer info volgt later.

Uw dienst of product aanbieden tijdens de Studiedag?

Voor u bestaat de mogelijkheid een stand te huren om uw product of dienst onder de aandacht te brengen. De studiedagdeelnemers beschikken over ruime tijd om de beursvloer te bezoeken: zowel vóór aanvang van het programma als tijdens de diverse pauzes gedurende de gehele dag. 

Stuur een mail naar vandersteen@remove-this.ehbo.nl om het aanmeldingsformulier te ontvangen. Op het aanmeldingsformulier kunt u invullen van welke mogelijkheden u gebruik wilt maken ter promotie van uw organisatie of product(en).

EHBO Inspiratieprijs

De EHBO Inspiratieprijs is inmiddels twee keer uitgereikt aan organisaties die op een innovatieve manier bezig zijn om meer mensen kennis te laten maken met EHBO. Ook in 2018 zal de EHBO Inspiratieprijs weer worden uitgereikt. Wie meld jij aan voor deze prijs? Wie vind jij erg inspirerend op het gebied van EHBO? Laat het ons weten door het aanmeldformulier in te vullen.

Instructeurskiezer

Hier kunt u zoeken naar een Instructeur Eerste Hulp in uw omgeving. Wanneer u de woonplaats leeg laat, ziet u het landelijke aanbod.

Cursuskiezer

Zoek een EHBO cursus in uw plaats of bij u in de omgeving.

Diplomachecker

Kijk hier tot wanneer uw diploma of certificaat geldig is.