Nieuwe datum én locatie Event

geplaatst op 06 maart 2023

Het Oranje Kruis Event zat dit jaar plaatsvinden op zaterdag 18 november in het Postillion Hotel te Bunnik. Zet dit alvast in de agenda zodat je er ook deze keer bij kunt zijn!

Nadat we in 2022 ons jaarlijkse evenement hebben moeten afgelasten in verband met een brand in het NBC, gaan we er nu weer een groot feest van maken! Omdat dit jaar het ERC-congres op zaterdag 4 november plaatsvindt, wijken wij uit naar een andere datum. Daarom zat Het Oranje Kruis Event 2023 niet plaatsvinden op de eerste zaterdag in november, maar 2 weken later op zaterdag 18 november.

Het NBC zit momenteel midden in een verbouwing en zal in november nog niet geheel open kunnen. Daarom is dit jaar voor een andere locatie gekozen. In het Postillion Hotel Bunnik hebben we een plek gevonden die ook goed bereikbaar is vanuit het hele land, voldoende gratis parkeergelegenheid heeft en binnen de ruimte biedt voor onze activiteiten. We kijken ernaar uit iedereen hier in november te mogen ontvangen.