Nu verkrijgbaar: Het Oranje Kruis boekje 28e druk

geplaatst op 19 augustus 2021

Vanaf vandaag is Het Oranje Kruis boekje 28e druk verkrijgbaar via onze webshopDe handelingen in dit boek zijn gebaseerd op de Nederlandse Richtlijnen Eerste Hulp 2021. Bovendien zijn de eindtermen voor het Diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis goedgekeurd door het onafhankelijke College van Deskundigen. Maar er is meer!

Bij iedere druk streven we naar het creëren van een optimale leermethode. Daarom hebben we in deze druk gebruikgemaakt van wetenschappelijk onderzoek vanuit de Universiteit Groningen, om zo de beste tekst/beeld-verhouding te krijgen. Hiermee kan de lesstof beter worden opgenomen. Bovendien bevat deze uitgave diverse video’s, te bekijken via een QR-code. Hier worden gaandeweg meer filmpjes aan toegevoegd. Het Oranje Kruis boekje 28e druk is uitgegeven in samenwerking met ThiemeMeulenhoff, een van de grootste uitgevers in Nederland op het gebied van leermiddelen.

 

‘Met trots presenteer ik u de 28e druk van Het Oranje Kruis boekje. Velen hebben bijgedragen aan het vormgeven en tot stand komen van deze uitgave, zowel binnen als buiten de organisatie Het Oranje Kruis. Wij danken hen voor hun inzet. In het bijzonder omdat daarmee een verantwoord en breed toepasbaar boek over eerste hulp beschikbaar is gekomen.’ 

Drs. Mark (P.A.) Jans, directeur bestuurder