Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de bezoekerservaring. Lees meer in het Privacybeleid van Het Oranje Kruis. OK

Studiedag 2019

De Studiedag 2019 is op 2 november

De studiedag 2018, op zaterdag 3 november in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein, was een groot succes. Zien we u weer in 2019?

 

Inschrijven kan hier.

 

 

Uw dienst of product aanbieden tijdens de Studiedag?

Voor u bestaat de mogelijkheid een stand te huren om uw product of dienst onder de aandacht te brengen. De studiedagdeelnemers beschikken over ruime tijd om de beursvloer te bezoeken: zowel vóór aanvang van het programma als tijdens de diverse pauzes gedurende de gehele dag. 

Stuur een mail naar vandersteen@remove-this.ehbo.nl om het aanmeldingsformulier te ontvangen. Op het aanmeldingsformulier kunt u invullen van welke mogelijkheden u gebruik wilt maken ter promotie van uw organisatie of product(en).

EHBO Inspiratieprijs

Tijdens de studiedag van Het Oranje Kruis op zaterdag 2 november 2019 wordt voor het vierde achtereenvolgende jaar de EHBO Inspiratieprijs uitgereikt. Deze prijs wordt gegeven aan een persoon of organisatie die het afgelopen jaar het meest inspirerend is geweest op het gebied van EHBO. Door de winnaar in het zonnetje te zetten hoopt Het Oranje Kruis ook anderen te stimuleren om op een innovatieve manier bezig te zijn met EHBO en zo meer mensen kennis en kunde van de Eerst Hulp bij te brengen. 

Inschrijving EHBO Inspiratieprijs gestart!

In 2016 won het Deltion College uit Zwolle als lichtend voorbeeld voor het onderwijs. Sindsdien is het onderwijs in toenemende mate EHBO en EHBO-examens van Het Oranje Kruis in het curriculum gaan opnemen. In 2017 was EHBO-vereniging Bergh Oss de winnaar met de wijze waarop ze jongeren weten aan te spreken. En vorig jaar werd de Inspiratieprijs toegekend aan de Escaperoom van OABHV voor hun ludieke aanpak. De overeenkomst tussen alle winnaars is het innovatieve karakter rond nieuwe doelgroepen, nieuwe middelen en creatieve toepassingen. Hierbij is nagedacht over veiligheid en hoe dat op een moderne of nieuwe wijze te benaderen. 

Ook voor dit jaar zijn we op zoek naar innovatieve ideeën en werkwijzen die inspiratie kunnen vormen voor anderen. Bent of kent u een persoon of vereniging met een dergelijke vernieuwende werkwijze of innovatief idee? Schrijf uzelf of de ander dan vóór 1 september in via het aanmeldformulier! Uit alle inzendingen kiest de Raad voor Inspiratie 3 genomineerden die als eregast worden verwelkomd op de studiedag, waar de winnaar bekend zal worden gemaakt. Klik hier voor de voorwaarden en de procedure.

Instructeurskiezer

Hier kunt u zoeken naar een Instructeur Eerste Hulp in uw omgeving. Wanneer u de woonplaats leeg laat, ziet u het landelijke aanbod.

Cursuskiezer

Zoek een EHBO cursus in uw plaats of bij u in de omgeving.

Diplomachecker

Kijk hier tot wanneer uw diploma of certificaat geldig is.