Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de bezoekerservaring. Lees meer in het Privacybeleid van Het Oranje Kruis. OK

Studiedag 2019

De Studiedag 2019 is op 2 november

De studiedag 2018, op zaterdag 3 november in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein, was een groot succes. Zien we u weer in 2019?

Uw dienst of product aanbieden tijdens de Studiedag?

Voor u bestaat de mogelijkheid een stand te huren om uw product of dienst onder de aandacht te brengen. De studiedagdeelnemers beschikken over ruime tijd om de beursvloer te bezoeken: zowel vóór aanvang van het programma als tijdens de diverse pauzes gedurende de gehele dag. 

Stuur een mail naar vandersteen@remove-this.ehbo.nl om het aanmeldingsformulier te ontvangen. Op het aanmeldingsformulier kunt u invullen van welke mogelijkheden u gebruik wilt maken ter promotie van uw organisatie of product(en).

EHBO Inspiratieprijs

De EHBO Inspiratieprijs is inmiddels twee keer uitgereikt aan organisaties die op een innovatieve manier bezig zijn om meer mensen kennis te laten maken met EHBO. Ook in 2019 zal de EHBO Inspiratieprijs weer worden uitgereikt.

Instructeurskiezer

Hier kunt u zoeken naar een Instructeur Eerste Hulp in uw omgeving. Wanneer u de woonplaats leeg laat, ziet u het landelijke aanbod.

Cursuskiezer

Zoek een EHBO cursus in uw plaats of bij u in de omgeving.

Diplomachecker

Kijk hier tot wanneer uw diploma of certificaat geldig is.