Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de bezoekerservaring. Lees meer in het Privacybeleid van Het Oranje Kruis. OK

Onderwijsdag 2019

Eerste Hulp bij Onderwijs

Met een diploma op zak nemen uw studenten straks hun rol in de maatschappij in. Het kunnen verlenen van Eerste Hulp draagt bij aan hulpbereidheid en respect voor de medemens. Daarom heeft Het Oranje Kruis voor u dit jaar, naast een interessant aanbod, een speciaal onderwijsdagprogramma ontwikkeld gericht op docenten. 

Van Boven tot Onder Wijs

Iedereen wil snel geholpen worden in geval van nood, maar niet iedereen weet hoe je anderen op de beste manier kunt helpen. Herkennen van een noodsituatie en daarin durven te handelen zijn essentiële vaardigheden en worden het best verworven in het onderwijs. Daarom is het tijdens de studie een uitgelezen moment de student te voorzien van een startkwalificatie op het gebied van Eerste Hulp. 

Volle leerkracht vooruit!
Jaarlijks organiseert Het Oranje Kruis een uitgebreide studiedag vol lezingen en workshops op het gebied van EHBO en veiligheid. Circa 600 gasten met een relatie tot Eerste Hulp doen hier nieuwe ervaringen op. Nieuw dit jaar is een additioneel programma, specifiek gericht op beginnende en gevorderde professionals uit het onderwijs. Of het nu een introductie voor u is of ruimte voor verdieping in het EHBO-lesgeven, het onderwijsprogramma voorziet in beide.

Wat kunt u verwachten?
Het thema van deze eerste onderwijsdag is ‘Eerste Hulp Bij Onderwijs’. Naast plenaire lezingen over onder andere veiligheid en Eerste Hulp bij drank- en drugsincidenten kunt u kiezen uit verschillende workshops. Hierin worden handvatten aangereikt voor het lesgeven en examineren, zoals het vasthouden van de aandacht van de studenten tijdens de EHBO praktijklessen. Het volledige programma treft u hier.

Reserveer uw plek vóór 1 september!
De onderwijsdag 2019 vindt plaats op zaterdag 2 november in het NBC congrescentrum te Nieuwegein. Vanaf de opening om 9.30 uur tot de plenaire afsluiting rond 15.45 uur krijgt u een volledig verzorgd programma aangeboden, inclusief lunch, koffie/thee en een goody bag. Daar waar u zorgt voor uw studenten, zorgen wij deze dag natuurlijk voor u! 

Wanneer u reserveert voor 24 augustus 2019 bieden wij u een gereduceerd tarief van € 49,95 per persoon (daarna € 59,95 per persoon). Klik hier om u direct aan te melden.

Instructeurskiezer

Hier kunt u zoeken naar een Instructeur Eerste Hulp in uw omgeving. Wanneer u de woonplaats leeg laat, ziet u het landelijke aanbod.

Cursuskiezer

Zoek een EHBO cursus in uw plaats of bij u in de omgeving.

Diplomachecker

Kijk hier tot wanneer uw diploma of certificaat geldig is.