Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de bezoekerservaring. Lees meer in het Privacybeleid van Het Oranje Kruis. OK

Nieuwsarchief

Beoordelingsformulier EHAK aangepast

8 april 2019

Om de kwaliteit te borgen worden al onze formulieren regelmatig onder de loep genomen. Dat heeft geresulteerd in een kleine verandering in het Beoordelingsformulier Eerste Hulp aan Kinderen.

Opsporingsbericht:

18 februari 2019

Bent u Het Oranje Kruis-gecertificeerd Instructeur Eerste Hulp? Dan is de Politie op zoek naar u!

Flexibele vervaldatum

14 februari 2019

Per 1 april 2019 worden de standaard vervaldata van 1 april en 1 oktober voor de kwalificaties Eerste Hulp, Eerste Hulp aan Kinderen en Jeugd Eerste Hulp losgelaten.

Tarieven 2019/2020

11 februari 2019

Ieder jaar werpt Het Oranje Kruis een kritische blik op de verschillende certificeringstarieven. Ook voor het nieuwe seizoen (ingaande 1 september 2019) is hier weer naar gekeken.

Begeleidend schrijven 6e oplage

11 februari 2019

Wanneer er wijzigingen zijn in een oplage met als doel de kwaliteit te verbeteren (bijvoorbeeld door opmerkingen over Het Oranje Kruis boekje te verwerken), wordt er een begeleidend...

Eindtermen en examenreglement

11 februari 2019

Op de website van Het Oranje Kruis stond in document ‘Eindtermen’ en document ‘Examenreglement met eindtermen’ dezelfde informatie. Deze is nu gescheiden.