Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de bezoekerservaring. Lees meer in het Privacybeleid van Het Oranje Kruis. OK

Nieuwe voorzitter College van Deskundigen

Nieuwe voorzitter College van Deskundigen

8 juli 2014

Het College van Deskundigen van Het Oranje Kruis heeft een nieuwe voorzitter. De heer G. de Vries, arts, is in het dagelijks leven directeur Zorg bij de Regionale Ambulancevoorziening Brabant Midden-West-Noord. Hij zal de functie van voorzitter vanaf 1 juli 2014 bekleden. De heer de Vries heeft zowel op bestuurlijke als medisch inhoudelijke gebied (in de SEH en de ambulancezorg) ruime ervaring. Hij is initiator geweest van de Vereniging van Spoedeisende hulpartsen, de NVSAH en was tot 1 maart 2013 directeur van het Traumacentrum Midden Nederland.

Het College van Deskundigen bestaat uit medische beroepsbeoefenaren met verwantschap aan spoedeisende geneeskunde, uit opleidingsorganisaties en uit organisaties van lesgevenden in de Eerste Hulp. De relatie tussen de professionele hulpdiensten en de Eerste Hulp is belangrijk en wordt met deze benoeming versterkt. Het Oranje Kruis is dan ook blij met de aanstelling van De Vries als nieuwe voorzitter van het College van Deskundigen en wenst hem veel succes en plezier in zijn voorzittersrol.

Hier vindt u de samenstelling van het College van Deskundigen.