Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de bezoekerservaring. Lees meer in het Privacybeleid van Het Oranje Kruis. OK

Nieuwe vergezichten na de feestdagen

Nieuwe vergezichten na de feestdagen

12 december 2018

Het Oranje Kruis staat niet stil. Er wordt druk gewerkt aan de strategische lijnen voor de komende jaren. Onze dromen met een deadline om te presenteren in het nieuwe jaar.

Eens in de paar jaar maken we pas op de plaats en kijken we verder dan een jaarplan. We verwoorden onze ambities en dwingen onszelf keuzen te maken voor de langere termijn. Het hele jaar door is input verzameld van opleidingsorganisaties, aanpalende organisaties, instructeurs Eerste Hulp, afnemers van examens en vele anderen. 

Vanuit onze missie en visie: Het Oranje Kruis voorkomt en beperkt gezondheidsschade door en voor burgers door bij te dragen dat meer burgers bekwaam zijn goede Eerste Hulp te bieden. Het Oranje Kruis doet dit door de onafhankelijke toetsing. Van daaruit brainstormen we over alle verzamelde informatie en onze analyses van de ontwikkelingen. Het unieke karakter van Het Oranje Kruis, de focus op kwaliteitsborging van de Eerste Hulp, blijft leidend. Tegelijkertijd definiƫren we nieuwe uitdagingen en innovatieve mogelijkheden.

Medio januari presenteren we ons nieuwe strategische kader 2019-2022 in een handig formaat brochure. Niet met oneindige vergezichten, maar met concrete beleidslijnen naar de toekomst. Tipje van sluiter: digitalisering, innovatie, duurzame relaties en duurzamer produceren.

Voor nu wensen wij iedereen fijne en veilige feestdagen toe.