Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de bezoekerservaring. Lees meer in het Privacybeleid van Het Oranje Kruis. OK

Nieuwe uitgave van Eerste Hulp aan kinderen!

Nieuwe uitgave van Eerste Hulp aan kinderen!

3 december 2013

De rijksoverheid stelt bepaalde eisen aan gastouders. Eén van deze eisen is dat de gastouder een certificaat Eerste Hulp aan kinderen moet hebben. Met het certificaat Eerste Hulp aan kinderen bent u voorbereid op Eerste Hulp handelingen bij kinderen.

Uitgave Eerste Hulp aan kinderen

Met het boek Eerste Hulp aan kinderen kunt u zich voorbereiden op het examen voor het certificaat Eerste Hulp aan kinderen van Het Oranje Kruis. Deze maand (december) verschijnt alweer de vierde druk van het boek Eerste Hulp aan kinderen. 

Voldoet de oude derde druk dan nog wel? 

Ja, de oude derde druk voldoet nog steeds aan de Richtlijnen Eerste Hulp 2011. De vormgeving is in zijn geheel vernieuwd. Het fotowerk van de derde druk bestond voor 50% uit foto’s van de tweede druk. Het Oranje Kruis heeft besloten alle foto’s in zijn geheel te vernieuwen. Inhoudelijk zijn er geen wijzigingen, taaltechnisch is er wel veel gewijzigd.

Aanbieding

Vanwege het verschijnen van de vierde druk is er nu een speciale aanbieding voor de derde druk van Eerste Hulp aan kinderen. Kijk hier voor de aanbieding!