Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de bezoekerservaring. Lees meer in het Privacybeleid van Het Oranje Kruis. OK

Aanstelling Examinatoren en Consulenten

Aanstelling Examinatoren en Consulenten

20 augustus 2015

Vanaf 2016 zullen ook examinatoren op basis van een formele aanstellingsbrief functioneren. Bovendien wordt een intern kwalificatiesysteem ingevoerd om de aanstelling in de toekomst beter te onderbouwen.

Consulenten van Het Oranje Kruis worden jaarlijks formeel (per brief) aangesteld. Dit gebeurt bij goed functioneren en zonder tegenbericht automatisch. Hetzelfde zal nu worden ingesteld voor examinatoren. Het Oranje Kruis gaat er van uit dat de examinatoren naar goed behoren functioneren en dus jaarlijks kunnen worden aangesteld. Er kan aanleiding zijn voor Het Oranje Kruis om een examinator niet (meer) in te zetten. Per 1 december wordt hiervoor een intern kwalificatiesysteem gehanteerd. Voor 1 december 2015 krijgt de betreffende examinator hier bericht over. De overige examinatoren die al worden ingezet of die willen worden ingezet en een examinatorentraining hebben gevolgd, worden per 1 januari 2016 aangesteld. Het is mogelijk om op de studiedag van 7 november 2015 een basis of vervolgtraining voor examinatoren te volgen. Aanmelding voor de studiedag kan vanaf 1 september via deze link.