Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de bezoekerservaring. Lees meer in het Privacybeleid van Het Oranje Kruis. OK

11e Nationaal Reanimatie Congres

11e Nationaal Reanimatie Congres

3 maart 2014

Op woensdag 12 maart a.s. organiseert de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) voor de 11e keer het Nederlands Reanimatie Congres. Het congres wordt gehouden in het NBC te Nieuwegein.

De NRR verwacht ook dit congres weer rond de 1000 deelnemers. Een doelgroep van het congres zijn instructeur Eerste Hulp.

Op deze dag zijn er verschillende lezingen. Tevens wordt er dit jaar extra aandacht gegeven aan de interactie tussen sprekers en het publiek. Naast lezingen (o.a. “Onderwijs in de reanimatie” en “Hoe goed zijn we nu echt?”) zijn er meerdere workshops, waaronder een workshop “Nazorg na een reanimatie” door de heer B.A.J. Jongejan, arts, directeur Het Oranje Kruis en mevrouw J.A. Van Lammeren- Zijlstra, MSc, promovendus ARREST-onderzoek, AMC Amsterdam.
Alle deelnemers kunnen op het congres aan één workshop deelnemen.

Het Oranje Kruis zal met een stand aanwezig zijn. U kunt hier informatie krijgen over de (komende) nieuwe uitgave Nazorg en de Engelstalige Eerste Hulp aan kinderen. Deze laatste kent een beursaanbieding van € 15,= per exemplaar in plaats van € 19,95.

De organisatie en Het Oranje Kruis hopen u te mogen ontmoeten op 12 maart a.s.

Verdere informatie over het congres kunt u nalezen op de website van de Nederlandse Reanimatie Raad.