De Velicus Experience koffer

Met trots deelt Het Oranje Kruis mee dat er een prachtige samenwerking met Velicus is ontstaan. Voor Velicus staat het scholen en ondersteunen van mensen centraal. Voor iedereen en voor iedere branche kan innovatie een belangrijke betekenis hebben. Want het draait allemaal om het vermogen van kwaliteit, effectiviteit en plezier. Velicus ziet Mixed Reality als hét unieke trainingsmiddel. Deze nieuwe vorm van technologie combineert de virtuele wereld met de echte wereld. Virtuele objecten worden in onze wereld geplaatst waar een ieder met eigen handen kan interacteren. Mixed Reality gaat verder dan alleen opleiden. Deze techniek biedt de kans om men op afstand te assisteren. Een prachtige kans voor allerlei sectoren en branches, waaronder de EHBO-sector. Met behulp van Mixed Reality van Velicus kan Het Oranje Kruis de nieuwste innovatie op het gebied van eerste hulp delen met de wereld. Op die manier wordt de cursist nog realistischer opgeleid dan ooit te voren.

Zie op de onderstaande afbeelding hoe hologrammen verschijnen in jouw wereld, zoals de telefoon in je hand waarmee je 112 belt.

Mixed Reality brengt het beste van twee werelden samen. De cursist kan verschillende handelingen uitoefenen. Tegelijkertijd wordt iedere handeling gemeten. Hierdoor wordt het mogelijk om handelingen continue te verbeteren. Tijdens het oefenen van de borstcompressie wordt er direct aangegeven of er te hard of te zacht gedrukt wordt. Bij beademing wordt er gemeten of de cursist lang genoeg en diep genoeg beademing geeft. Een prachtige innovatie waardoor de cursist nog sneller, nog makkelijker en nog beter een handeling onder de knie krijgt. 

Ervaar nu zelf hoe Mixed Reality de EHBO-sector van nieuwe mogelijkheden kan voorzien. Til jouw eerste hulp training naar een nieuw niveau. Train zelf, wanneer dit jou uitkomt. Je hebt tenslotte altijd de materialen tot jouw beschikking. 

Ervaar het nu zelf
Reserveer nu de Velicus Experience koffer, met daarin een HoloLens, reanimatiepop en informatiefolder. Voor €250,- wordt dit pakket op maandagochtend bij je bezorgd, waarna er een instructie van ongeveer een uur volgt. Vervolgens heb je een week lang de tijd om de HoloLens uitgebreid te ervaren. Vul je gegevens vandaag nog in! Wij nemen binnen vijf werkdagen contact met je op om een afleverdatum in te plannen.

Lees hier de algemene voorwaarden

Gegevens
LET OP: dit is het adres waar de koffer naartoe gebracht wordt
LET OP: dit is het adres waar de koffer naartoe gebracht wordt
Algemene voorwaarden